Wilbeck cutter til VM efter weekenden

Der bliver først sat navne på den endelige VM-trup på mandag, når weekendens tre træningskampe i Totalkredit Cup er spillet.

Det fortæller håndboldherrernes landstræner, Ulrik Wilbek, der dog allerede har tænkt over, hvor der potentielt kan skæres spillere fra.

- Ja, det har jeg, men det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Som jeg har sagt før, så kan der jo sagtens komme skader, og der er altid nogle, der står bedre end andre i løbet af sådan en træningslejr.

- Men lad os nu se kampene an, og så må jeg jo træffe et valg på mandag, siger Wilbek.

Med i VM-bruttotruppen på 18 mand til weekendens testkampe mod Tunesien, Montenegro og Slovenien er der blandt andre tre stregspillere, og det kunne tænkes, at en enkelt af dem må blive hjemme.

Wilbek holder dog kortene tæt på kroppen med hensyn til, om de tre stregspillere René Toft Hansen, lillebroderen Henrik Toft Hansen og Jesper Nøddesbo er én enkelt stregspiller for mange.

- Jeg har tænkt over rigtig mange ting, men jeg har ikke tænkt mig at lægge mig fast på noget eksternt, før det hele er på plads.

- Jeg synes, det er dumt at melde ud, hvor mange stregspillere, fløjspillere eller bagspillere, der skal være med, hvis så der er en eller anden, der bliver skadet, hvilket gør, at det hele skal laves om, forklarer Wilbek.

Først på et pressemøde mandag eftermiddag i Aarhus vil Wilbek afsløre, hvem der skal sorteres fra de nuværende 18 spillere.

Danmark åbner Totalkredit Cup fredag aften med en kamp mod Tunesien i Skjern, hvorefter Montenegro venter i Aalborg lørdag, inden Slovenien er sidste VM-test i Aarhus på søndag.

VM spilles i Spanien senere på måneden.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip