Wilbek ærgrer sig Mikkel Hansen-afbud

Landstræner Ulrik Wilbek må undvære Danmarks største stjerne, når han fra mandag til onsdag har landsholdet samlet til en mini-træningslejr. Paris Handball nægter nemlig lige pludselig at give Mikkel Hansen lov til at tage til Danmark. Begrundelsen er, at Mikkel Hansens knæ, som han havde store problemer med i sidste sæson, ikke 'har godt af for meget rejseaktivitet'.

Men det forstår Ulrik Wilbek ikke meget af.

- Det er jo rigtigt nok, at noget af det, der kan genere et dårligt knæ, det er at sidde meget sammenkrøbet i et fly. Men så lang er en tur fra Paris til København altså heller ikke, siger landstræneren, som kun har fået positive meldinger fra Mikkel Hansen selv omkring det omdiskuterede knæ.

- Hvad jeg hører fra Mikkel, så går det fint med knæet, siger Wilbek.

Udover den manglende fleksibilitet fra Paris Handball så er Ulrik Wilbek ærgerlig over, at Mikkel Hansen endnu en gang ikke kan deltage i en landsholdssamling.

- Jeg er bare rigtig ærgerlig over, at Mikkel ikke kan være med. Den her samling var jo netop også lagt her, fordi Paris først spiller kamp på søndag, så det kunne lade sig gøre at få Mikkel med. Og så får man beskeden på den måde i et telefonopkald fredag aften. Det kunne godt være gjort bedre, siger Ulrik Wilbek og fortsætter:

- Nu har vi ikke rigtig haft Mikkel med i træningerne i den tid, han har spillet i Paris, og det er ærgerligt, for så mange træninger har vi heller ikke, siger landstræneren.

 

 

 

 

Dagens Gossip