Wilbek håber at finde Pytlicks afløser før VM i Qatar

Den 28. december blev Jan Pytlick fyret som cheftræner for kvindelandsholdet i håndbold, efter at holdet skuffende blev nummer otte ved EM.

Foreløbig har Dansk Håndbold Forbund (DHF) sat U17-landstræner Heine Eriksen til at varetage jobbet frem til 1. juni, men den nysgerrige offentlighed kan alligevel håbe meget snart at få navnet på Pytlicks afløser.

- Det er sådan, at vi allerede har været igennem samtaler og udvælgelse. Nu har vi så nogle flere samtaler i løbet af ugen, og så kan det jo godt være, at vi er klar, førend man aner, siger DHF's sportschef, Ulrik Wilbek, til DR Sporten.

- Jeg synes, at vi har nogle meget kvalificerede kandidater, og jeg tror på, at vi snart kan offentliggøre en landstræner.

- Det kunne være helt fantastisk at have det klaret, inden vi drager til Qatar med herrelandsholdet. Jeg kan ikke love det, men det ville være rart, siger Ulrik Wilbek.

VM i håndbold for herrer begynder den 15. januar.

Ulrik Wilbek oplyser til DR Sporten, at DHF fortsat har en dansk landstræner i kikkerten til kvinderne.

De danske håndboldkvinder skal i december i år forsøge at vinde medalje ved VM på hjemmebane.

Næste sommer venter OL i Rio, hvis Danmark formår at kvalificere sig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip