Wilbek med stor tro på jokeren Mads Larsen

Et par spillere har de seneste par dage gået og været spændte på, om de skulle med til mændenes VM i håndbold i Spanien.

Mandag blev spændingen udløst, og her fik Aalborgs Mads Mensah Larsen tommelfingeren opad, mens Morten Olsen fra Hannover-Burgdorf og Kasper Irming fra KIF Kolding København må blive hjemme.

Ulrik Wilbek begrunder valget af Mads Mensah Larsen med, at bagspilleren har overbevist på det seneste, blandt andet i weekendens træningsturnering i det jyske.

Mads kan spille i begge ender af banen, han har gjort det fantastisk godt i forsvaret, og er god mand mod mand. Derfor synes jeg, at det var naturligt, at han skulle med.

- Han får en jokerrolle, og jeg håber at han kan være afgørende i nogle kampe undervejs, siger Wilbek til TV2 News.

Belært af erfaringerne fra den skuffende OL-turnering i London sætter Wilbek ikke målsætningen for turneringen for højt på forhånd.

- Vi har ikke spillet mod de allerbedste i den her formation, så derfor skal vi tage det stille og roligt og prøve at spille os ind i turneringen.

- Vi håber og tror, at vi kan gå videre til ottendedelsfinalerne. Og hvis vi kan gøre arbejdet og blive nummer et i puljen, så har vi en fornuftig vej. Men vi vil have en meget ydmyg tilgang til det her, siger Wilbek.

Danmark indleder VM-turneringen blødt med et opgør mod Qatar lørdag. Holdet rejser til Spanien torsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip