Wilbek spøger ikke med Montenegro

De danske håndboldherrer vandt fredag knebent over Tunesien ved træningsturneringen Totalkredit Cup, og i dag venter der på papiret en endnu sværere modstander, når Montenegro kommer en tur til Gigantium i Aalborg.

Montenegro har i det seneste halve år besejret store håndboldnationer som Tyskland og Sverige, og derfor advarer landstræner Ulrik Wilbek mod at undervurdere den lille Balkan-nation.

- Montenegro har jo slået Sverige ud, og Sverige er sølvvindere ved OL. Derudover har de vundet sikkert på udebane over Tyskland i EM-kvalifikationen, så Montenegro skal vi da tage alvorligt, påpeger Wilbek.

Landstræneren fremhæver især den overraskende sejr til Montenegro i VM-kvalifikationen, hvor Sverige tabte de to kampe med samlet 40-41 og dermed missede VM-slutrunden i Spanien, der begynder 11. januar.

Sverige slog Danmark ud allerede i kvartfinalen ved sommerens OL og tabte senere OL-finalen til Frankrig.

Men det er Montenegro, som er med ved håndbold-VM i denne måned og ikke Sverige, og derfor er det en god VM-test for Danmark, mener Wilbek.

- Vi har nogle forskellige træningsmodstandere, der dækker op og spiller på forskellige måder, og det er godt for os. Og modstanderne bliver bedre og bedre i løbet af weekenden, så det er ganske fint, siger Wilbek.

Søndag skal Danmark spille den sidste VM-testkamp mod Slovenien i Aarhus. Danmark spiller sin første VM-kamp lørdag den 12. januar mod Qatar.

Kampen mod Montenegro fløjtes i gang klokken 17.10.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip