William Kvist langer ud efter eks-træner

William Kvist er sommeren igennem rygtet væk til diverse klubber, men han blev i Stuttgart og har nu igen fundet fodboldglæden.

Nu fortæller han for første gang i et interview med den tyske avis Stuttgarter Nachrichten om, hvorfor det gik galt mellem ham og den nu fyrede træner Bruno Labbadia, der slet ikke gjorde brug af danskerens evner i sin sidste tid.

- Vi trænede for meget. Jeg havde det indtryk, at vi ofte skulle indøve alting på samme tid, indleder William Kvist.

- For mig at se gjorde vi heller ikke nogen fremskridt. Der manglede en klar taktisk plan, og i træningsøvelserne var der ofte for meget fokus på nærkampene. Det rent spillemæssige trådte i baggrunden. Jeg kunne ikke længere levere mit bedste under den træner. Jeg skulle stabilisere defensiven og samtidig hele tiden være en vigtig offensiv kraft, og det gik ikke, forklarer Kvist.

- Jeg skulle have taget en snak med træneren meget tidligere, fortsætter han.

Kvist er nu tilbage i folden hos Bundesliga-mandskabet, efter Bruno Labbadia kort inde i sæsonen blev fyret og erstattet med Thomas Schneider. 

Siden er det blevet til to sejre i træk i den hjemlige liga - begge med William Kvist i startopstillingen.

- Han (Schneider, red.) fortalte os, at alle, der gav den gas, havde en chance. Thomas Schneider sagde til mig, at jeg skulle spille mit eget spil. Jeg vil gerne være styrmand på holdet, og når der så bliver mulighed for at lave en offensiv aktion, skal jeg give det et forsøg. Jeg har fået fodboldglæden tilbage nu.

William Kvist har kontrakt med Stuttgart frem til sommeren 2015. 

 

Dagens Gossip