William og Kate raser over paparazzifoto

14/09/2012 15:10

Newspaq

Nyheder
Prins William og Kate er rasende over, at fransk presse har bragt billeder af hertugindens bare bryster. Parret mener, at det vækker uhyggelige mindelser om pressens jagt på Williams mor, afdøde prinsesse Diana. Prins William og Kate, der i øjeblikket er i Malaysia, har konsulteret advokater efter det franske ugeblad Closers "groteske" brud på privatlivets fred, oplyser det britiske hof. De grynede og slørede billeder viser den 30-årige hertuginde i sort-hvide bikinitrusser, mens hun bliver smurt ind i solcreme af William under en nylig ferie i Sydfrankrig. Et andet billede viser parret, mens de slænger sig i to liggestole. Et tredje viser Kate i færd med enten at tage sin bikinitop af eller på. - De kongelige højheder er meget bedrøvede over at erfare, at en fransk publikation og en fotograf har invaderet deres privatliv på sådan en grotesk og total urimelig måde, oplyser hoffet på St. James's Palace. - Episoden vækker mindelser om pressens og paparazzi-fotografernes værste udskejelser og forfølgelse af Diana, prinsesse af Wales, og er derfor desto mere foruroligende for hertugen og hertuginden, siger hoffet. Ifølge udtalelsen er embedsmænd på vegne af parret i gang med at undersøge, hvilke muligheder de har for at reagere. Ugebladet Closer inviterer på sin hjemmeside læserne til at købe bladet og nyde "de billeder, som verden ikke kan vente med at se: Hertuginden af Cambridge topløs på feriehusets terrasse". Ifølge Closer er billederne taget på terrassen af slottet Autet Chateau i Sydfrankrig i Provence, hvor William og Catherine åbenbart har holdt ferie i sidste uge. Slottet tilhører dronning Elizabeths nevø viscount Linley, der er søn af dronningens afdøde søster prinsesse Margaret.

Mest læste i dag

Prins William og Kate er rasende over, at fransk presse har bragt billeder af hertugindens bare bryster.

Parret mener, at det vækker uhyggelige mindelser om pressens jagt på Williams mor, afdøde prinsesse Diana.

Prins William og Kate, der i øjeblikket er i Malaysia, har konsulteret advokater efter det franske ugeblad Closers "groteske" brud på privatlivets fred, oplyser det britiske hof.

De grynede og slørede billeder viser den 30-årige hertuginde i sort-hvide bikinitrusser, mens hun bliver smurt ind i solcreme af William under en nylig ferie i Sydfrankrig.

Et andet billede viser parret, mens de slænger sig i to liggestole. Et tredje viser Kate i færd med enten at tage sin bikinitop af eller på.

- De kongelige højheder er meget bedrøvede over at erfare, at en fransk publikation og en fotograf har invaderet deres privatliv på sådan en grotesk og total urimelig måde, oplyser hoffet på St. James's Palace.

- Episoden vækker mindelser om pressens og paparazzi-fotografernes værste udskejelser og forfølgelse af Diana, prinsesse af Wales, og er derfor desto mere foruroligende for hertugen og hertuginden, siger hoffet.

Ifølge udtalelsen er embedsmænd på vegne af parret i gang med at undersøge, hvilke muligheder de har for at reagere.

Ugebladet Closer inviterer på sin hjemmeside læserne til at købe bladet og nyde "de billeder, som verden ikke kan vente med at se: Hertuginden af Cambridge topløs på feriehusets terrasse".

Ifølge Closer er billederne taget på terrassen af slottet Autet Chateau i Sydfrankrig i Provence, hvor William og Catherine åbenbart har holdt ferie i sidste uge.

Slottet tilhører dronning Elizabeths nevø viscount Linley, der er søn af dronningens afdøde søster prinsesse Margaret.