William og Kate takker hospital efter royal familieforøgelse

»Vi vil gerne takke personalet på Lindo Wing (afsnittet hvor Kate fødte, red.) og hele hospitalet for den fantastiske omsorg, som vi alle tre har fået,« siger parret i en udtalelse ifølge AFP.

Parret understreger, at de ved, at det har været en helt særlig situation for hospitalet, der er beliggende i det centrale London-kvarter Paddington.

»Vi ved, det har været en meget travl periode for hospitalet, og vi vil gerne takke alle, ansatte, patienter og besøgende for deres forståelse i denne tid«.

I løbet af mandagen var en folkemasse samlet ude foran hospitalet, og fødslen har været under massiv bevågenhed fra alverdens medier.

Ifølge en talsmand fra det britiske hof har alle tre det godt tirsdag. Parret ventes at forlade hospitalet ved femtiden tirsdag eller i løbet af onsdag morgen.

Følger parret traditionen, vil barnet blive vist for offentligheden ved den lejlighed, som tilfældet var med William selv, da prinsesse Diana og prins Charles viste ham frem for offentligheden ved hospitalets udgang efter fødslen.

Sidstnævnte, der nu kan kalde sig farfar, glædede sig over familieforøgelsen ved et besøg i det nordlige England.

»Jeg er begejstret og meget spændt,« sagde prins Charles ifølge Reuters.

Det endnu unavngivne drengebarn kom til verden klokken 16.24 lokal tid mandag.

 

Dagens Gossip