Williams får endnu en lille mand i familien

"Let med entertain you" (lad mig underholde dig) skråler Robbie Williams ud på et af sine til dato største hits. Og underholde var netop, hvad sangeren gjorde, alt imens hans kone, Ayda Field, lå i veer.

Fans af det populære eksmedlem af boybandet Take That kunne således lade sig underholde af flere både søde og skøre billeder og videoer, som Robbie Williams løbende lagde ud på de sociale medier.

Opdateringerne fortsatte helt frem til fødslen af parrets lille søn sent mandag aften dansk tid.

Robbie Williams, som hermed er blevet far for anden gang, postede blandt andet en video, hvor han synger sit hit "Let it go" til sin kone, mens hun kæmper med at udholde endnu en ve. Den omsorgsfulde sanger når dog kun et enkelt omkvæd, inden lillemor pænt men bestemt beder ham om at holde sin mund.

I en anden video, der ligger lidt tidligere i forløbet, var Ayda Field selv på benene og optrådte med en lille dans til nummeret "Fancy" af Iggy Azalea. Den stolte husbond skyndte sig ligeledes at dokumentere, at den fødende kvinde var ankommet til hospitalet i meget høje designer-stiletter.

Popdrengen slutter hele miseren af med en video, hvor han annoncerer ankomsten af sin lille nye søn.

- Her er han så. Klokken er kvart over tre, mandag, og vi har været oppe i over 24 timer. Jeg har aldrig været mere forelsket eller mere stolt af min kone. Hun har været fuldstændig fantastisk, lyder det fra den stolte far.

Robbie Williams og hans amerikanske skuespillerkone, Ayda Fields, er allerede forældre til sønnen Theodor på to år.

Se alle Robbie Williams tweets, billeder og videoer fra fødslen her: https://twitter.com/robbiewilliams

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip