Wilshere: Vi kan vende det i München

Arsenals midtbanespiller Jack Wilshere tror fortsat på, at englænderne har mulighed for at spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League.

Men der venter en hård opgave om tre uger i Tyskland, efter at Arsenal tabte tirsdagens hjemmekamp med 1-3 til Bayern München.

- Der er altid en chance for, at vi kan spille os videre. Vi har brug for tre mål, og vi har spillerne, der kan gøre det, så vi må vente og se, siger Wilshere ifølge Uefa.com.

Tre mål kan dog vise sig ikke at være nok for Arsenal, hvis tyskerne også får scoret i returkampen.

Den 21-årige brite var ikke helt tilfreds med Arsenals åbning på tirsdagens duel. De tyske gæster bragte sig foran med 1-0 efter syv minutter og øgede til 2-0 efter 20 minutter mod et tamt Arsenal-mandskab.

- Vi havde fortjent mere i anden halvleg, men vi startede ikke godt, og så bliver man straffet af gode hold.

- Det var uheldigt, at vi ikke fik scoret på det forsøg Giroud havde, siger Wilshere til TV3+ med henvisning til en stor chance til franske Olivier Giroud, der faldt på et tidspunkt, hvor Lukas Podolski havde fået reduceret til 1-2 for Arsenal.

- Jeg tror, at det var nervøsitet, der gjorde, at vi startede så skidt, mener han.

Giroud, der misbrugte den store chance, har modsat Wilshere svært ved at forestille sig, at Arsenal kan gå videre. Franskmanden mener, at Mario Mandzukic' 3-1-mål kan blive afgørende.

- Vi forsøgte at køre på i anden halvleg, men jeg tror, at deres tredje mål får stor betydning. Intet er tabt endnu, men vi skal score tre mål på udebane. Og når man ved, hvor stærke de er i forsvaret, så bliver det ikke nemt, siger Giroud.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip