Wolfsburg-boss: Bendtner må leve med svær situation

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner er ikke fundet god nok til Wolfsburgs trup til de seneste to kampe i Bundesligaen.

I stedet for den 27-årige dansker har træner Dieter Hecking foretrukket den kinesiske angriber Xizhe Zhang og holdets topscorer Bas Dost.

I næste sæson risikerer Bendtner at rykke yderligere bagud i angrebshierarkiet, når Max Kruse kommer til fra Borussia Mönchengladbach.

Wolfsburgs sportschef, Klaus Allofs, vil endnu ikke tage stilling til, om Nicklas Bendtner har en fremtid i den tyske klub.

- Det vil give noget snak, men det er ikke nødvendigvis et farvel.

- At Bendtner ikke er lykkelig over situationen, det er klart. Men det må han leve med, siger Allofs til avisen Wolfsburger Allgemeines hjemmeside.

I sin første sæson i Wolfsburg har Nicklas Bendtner scoret fem mål i 28 kampe. Blot syv gange har danskeren været i startopstillingen.

- Den sande Nicklas ser man måske først, når han spiller noget oftere. Han kan skabe bedre forudsætninger for sig selv til træning. Det er også i den retning, at pilen peger i samtalerne med ham, siger Allofs.

Wolfsburg spiller sæsonens sidste kamp i Bundesligaen i denne weekend, når holdet skal på besøg hos FC Köln.

Wolfsburg er sikker på at slutte i top-tre og dermed spille Champions League i næste sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip