Wolfsburg sæsondebuterer med sejr uden at imponere

Wolfsburg regnes af mange som førsteudfordrer til Bayern München i kampen om det tyske fodboldmesterskab.

Men hvis ikke klubben fra folkevognsbyen kan spille bedre end i søndagens 2-1-sejr over Frankfurt, bliver det en mesterduel uden deltagelse af Nicklas Bendtners klub.

Uden danskeren i startopstillingen leverede hjemmeholdet i sin første kamp i den nye sæson en indsats pænt under middel og kan takke en drømmestart på kampen for, at det alligevel blev til tre point.

Allerede efter godt et kvarters spil stod der således 2-0 til Wolfsburg. Først satte Ivan Perisic fra en meget spids vinkel panden på et indlæg fra Max Kruse, og siden skovlede Bendtners angrebsrival Bas Dost bolden i mål fra den modsatte side.

Begge gange sprællede Frankfurts målmand, den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky, forgæves i sin bundesligadebut.

Det kunne være blevet en grim eftermiddag for gæsterne, men en hurtig reducering af Stefan Reinartz stoppede blødningen og fik Wolfsburg-spillerne til at gå ned i kadence.

Fejlene begyndte at hobe sig op, og trods 2-1-føringen var der faktisk spredt piften fra hjemmepublikummet på Volkswagen Arena efter første halvleg.

Spillet blev ikke meget bedre efter pausen, hvor særligt holdets kreatør, belgieren Kevin De Bruyne virkede helt ved siden af sig selv og trak holdkammeraterne med ned.

Det lykkedes også Nicklas Bendtner at tiltuske sig nogle spilleminutter til allersidst, da Bas Dost var tømt for kræfter.

Wolfsburg havde dog rigeligt at gøre med at forsvare sig, og derfor fik landsholdsangriberen ikke mange bolde at arbejde med i angrebet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip