Worre savner ikke Fuglsang i Danmark Rundt

- Jeg savner ikke Jakob Fuglsang i feltet. Løbet er altså større end rytterne, og i mine øjne, så er det ikke løbet, der går glip af noget. Det er Jakob Fuglsang, der går glip af noget, siger Jesper Worre.

Fuglsang har tidligere vist, at Post Danmark Rundt passer godt til ham som ryttertype. Han vandt således løbet tre år i træk fra 2008 til 2010, og han er da også blevet tilbudt en plads i årets løb på Team Post Danmark, der er en slags dansk landshold i løbet, og som er under ledelse af DCU-sportschef Lars Bonde og U/23-landstræner Morten Bennekou.

- Jeg kan ikke forstå, at Fuglsang ikke har lyst til at være med. Da jeg var rytter tilbage i 80'erne, var det en klar prioritet for mig at komme hjem og køre løbet, og det er jo noget, man godt kan sige til sit hold, at det vil man gerne hjem og køre. Vi har tilbudt ham en plads på landsholdet, men vi har ikke tilbud ham penge for at køre, siger Worre og fortsætter:

- Men han har takket nej, og så har vi faktisk ikke brugt mere energi på det. Løbet klarer sig helt fint uden. Jeg er ikke sur, skuffet eller noget som helst. Det optager mig faktisk ikke det mindste, slår løbsdirektøren fast.

Post Danmark Rundt begynder onsdag i Silkeborg og slutter søndag på Frederiksberg.

Tre etaper ser ud til at blive helt centrale i årets løb. Der er fredagens etape i Vejle, hvor man slutter med rundstrækninger på den stejle Kiddesvej i Vejle, og så er der to etaper om lørdagen, hvor den korte formiddagsetape i Odsherred er kuperet og med en svær afslutning, og hvor der om aftenen køres 12 kilometer enkeltstart i Holbæk.

 

Dagens Gossip