Wozniacki badede forgæves i egen sved

Den bomstærke russer Svetlana Kuznetsova agerede stopklods for den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki ved WTA-turneringen Apia International i Sydney i en kamp, hvor hun ikke kun havde sin modstander at kæmpe med.

Den australske storby var ramt af hedeslag med temperaturer på omkring 42 grader, da Wozniacki tabte 6-7, 6-1, 2-6 i anden runde til den russiske veteran, der er med i turneringen som kvalifikationsspiller.

Første sæt var en nervepirrende oplevelse, hvor begge spillere blev presset til det yderste - både af hinanden og af den varmedyne, der havde lagt sig over Sydneys olympiske tennisstadion.

Den 22-årige dansker kæmpede sig tilbage fra stillingen 1-3 efter flere skarpe dueller ved baglinjen. Men efter en times intenst spil kunne den 27-årige russer alligevel serve sættet hjem i tiebreak i et sæt, hvor Wozniacki flere gange var tydeligt frustreret.

Hun havde dog det australske publikum med sig. Der blev råbt opmuntrende ord til "Wozzy" - og en dansk gruppe var samtidig mødt frem med dannebrog og klaphatte.

I andet sæt gik luften ud af den russiske ballon. Kuznetsova klarede kun at holde sin egen serv i sættets første parti. Og en fokuseret Wozniacki hentede sættet hjem ved at bryde til stillingen 6-1.

Efter andet sæts afslutning benyttede spillerne sig af muligheden for at blive kølet ned i en 10 minutters varmepause. Og det var som om den pause hjalp Kuznetsova, som de hedevante australiere rystede på hovedet af, fordi hun var iført sort kasket.

Den 27-årige russer lagde ud med at bryde Wozniackis serv til stillingen 1-0. Hun brød igen til 5-2 og kunne derefter serve sejren hjem.

Kuznetsova har vundet to grand slams - US Open i 2004 og French Open i 2009 - og har ligget så højt som nummer to i verden. Den russiske veteran kom dog til Sydney som nummer 71. i verden.

I kvartfinalen venter verdens nummer fem Angelique Kerber på russeren. Kerber er seedet toer i turneringen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip