Wozniacki: Det bliver ikke lettere herfra

Efter sin sejr over ukrainske Lesia Tsurenko skal Caroline Wozniacki i sin næste kamp kæmpe om en plads i kvartfinalen i årets første grand slam, Australian Open. Og det er en god følelse, siger danskeren:

- Det er rart at være videre til anden uge. Det bliver ikke lettere herfra, men det er sjovt at være så langt, lyder det fra en glad Wozniacki.

Kampen mod Tsurenko blev vundet 6-4, 6-3, og selvom Wozniacki er tilfreds med sin indsats, erkender hun, at ukraineren overraskede hende.

Hun havde forinden studeret sin modstander, men researchen viste sig ikke at holde stik:

- Jeg blev nødt til at skifte lidt taktik hen ad vejen. Generelt troede jeg, at hun ville lave flere fejl med baghånden.

- Men det viste sig, at hun havde en meget stabil baghånd og en baghånd, der var tryk på, og som jeg ikke rigtig kunne finde ud af, hvor hun spillede hen, fortæller Wozniacki efter kampen.

Undervejs mod sin sejr lavede Wozniacki flere fejl end vanligt. I alt blev det til 17 uprovokerede fejl:

- Det sker en gang i mellem, at man laver lidt flere fejl, end man normalt gør, og jeg tror, at de fleste af dem kom i starten, hvor jeg måske lige mistimede et par bolde.

- Jeg synes generelt, at banen var langsommere i dag, fordi det var både senere og koldere. Så jeg spillede den måske lidt for hurtigt, forklarer hun.

- Efterhånden som kampen skred frem, synes jeg, at jeg fik bedre fat i det. Og vi havde mange lange dueller, hvor vi begge fik løbet lidt.

Kampen bød også på usædvanligt mange servegennembrud. Blandt andet brød spillerne hinanden seks partier i træk. Men Caroline Wozniacki synes alligevel, at hun servede godt nok.

- Jeg lagde ud med at serve udmærket, men jeg synes ikke, at jeg fik nok ud af det. Så snart jeg gav hende fart, så gik hun ind og trykkede til.

- Så snart hun selv skulle sætte fart i den, så havde hun lidt flere problemer. Derfor var der ingen grund til at gå efter førsteserven, så jeg prøvede at placere den bedre ind mod kroppen og få hende lidt ud af balance på den måde, siger danskeren.

I 1/8-finalen venter en gammel kending - russeren Svetlana Kuznetsova, som Wozniacki har mødt adskillige gange. Senest i Sydney, hvor Kuznetsova løb med sejren.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip