Wozniacki efter sejr: Jeg bevægede mig godt

Det var en målrettet Caroline Wozniacki, der natten til fredag dansk tid spillede sig videre til tredje runde i årets sidste grand slam-turnering, US Open.

Verdens nummer otte lukkede kampen mod Chanelle Scheepers efter bare en time og syv minutters spil, da sydafrikaneren slog bolden i nettet i Wozniackis serv. Vindercifrene lød på 6-1, 6-2.

- Jeg var virkelig glad for den måde, jeg bevægede på, og hvordan jeg gik fra defensiv til offensiv, siger den 23-årige dansker efter kampen.

Hun er ofte blevet kritiseret for at spille alt for defensivt og blive ved baglinjen. Men danskeren har over den seneste tid forsøgt at lave om på sit spil, og noget tyder på, at hun har haft held med det. I løbet af kampen vandt hun ni point ved nettet i ni forsøg.

Sidste gang Wozniacki og Scheepers mødtes blev det en noget længere affære, hvor de måtte ud i tre sæt.

- Jeg havde en svær kamp mod hende sidste gang, erkender danskeren, der denne gang ikke tillod sin modstander at opnå momentum.

Wozniacki havde fået plads på aftenprogrammet på US Opens største stadium, Arthur Ashe, før herrefavoritten Rafael Nadal indtog hard court-underlaget. Og det passede hende godt:

- Jeg elsker at spille om aftenen. Der er intet bedre end at spille for publikum om aftenen - det er det, du træner for hver dag, lyder det fra danskeren.

I tredje runde møder hun italienske Camila Giorgi, der ligger nummer 136 i verden.

- Jeg har aldrig spillet mod hende før. Jeg bliver nødt til at være klar.

- Jeg er glad for at have fri i morgen, siger danskeren, der er seedet som nummer seks i turneringen.

Se billederne nedenunder......

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip