Wozniacki: En perfekt start på Wimbledon

Vejen mod tredje runde i Wimbledon er banet for Caroline Wozniacki.

Efter storsejren på 6-0, 6-2 over spanieren Estrella Cabeza Candela, der ligger nummer 101 på verdensranglisten, udfordres den 22-årige danske tennisspiller i sin næste kamp på onsdag af Petra Cetkovska.

Men selvom den 28-årige tjekke, der har haft et skadesplaget år, befinder sig på en beskeden 196. plads, tror danskerens far og træner, Piotr Wozniacki, ikke, at der bliver tale om nogen let opgave.

- Cetkovska spiller smart med mange stopbolde. Hun er god på græs og kan her udnytte sin powerfyldte forhånd, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki tør på forhånd heller ikke love sejr, selvom hun to gange tidligere har besejret Petra Cetkovsky forholdsvis uproblematisk i henholdsvis New Haven og Miami.

- Jeg har stor respekt for Petra. Hun er erfaren og god til at bryde modstanderens rytme, siger Caroline Wozniacki.

Sidste år røg Caroline Wozniacki allerede ud af Wimbledon i første runde, da hun sensationelt tabte til østrigeren Tamira Paszek.

- Det nederlag har irriteret mig. Min start på dette års Wimbledon vil jeg til gengæld kalde for perfekt. Det er altid rart at vinde sin første kamp solidt og uden at bruge særligt mange kræfter, sagde Caroline Wozniacki.

Den timelange kamp blev spillet på Wimbledon-anlæggets bane 3, og blandt tilskuerne var Caroline Wozniackis nordirske kæreste Rory McIlroy.

Men først når hun eventuelt spiller ottendedelsfinale på mandag, vil han kunne være tilbage for at støtte. Således skal han fra på torsdag deltage i golfturneringen Irish Open.

Men Caroline Wozniacki håber, at hun kan klare sig helskindet gennem den første Wimbledon-uges kampe alligevel.

- Jeg nyder virkelig at være her i Wimbledon. Der dufter så dejligt af græs. Jeg kommer i godt humør af at være her, sagde Caroline Wozniacki.

Og noget er der tilsyneladende om snakken.

I hvert fald svarede hun pænt og beredvilligt på journalisternes spørgsmål ved det obligatoriske pressemøde efter den korte kamp mod spanieren.

Kun en engelsktalende journalist kom tomhændet fra mødet med den tidligere danske verdensrangliste-etter.

Således fik han andet svar fra Caroline Wozniacki end at hun stadig er på kontrakt med Yonex, da han spurgte om, hvilken sortmalet ketcher det egentlig er, at hun spiller med i øjeblikket. Set fra sidelinien lignede den grangiveligt en camoufleret Babolat...

 

Dagens Gossip