Wozniacki er videre: Modstander måtte udgå

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er videre fra første runde i grand slam-turneringen US Open. Hendes modstander, Magdalena Rybarikova, udgik med en skade i begyndelsen af tredje sæt.

Wozniacki var favorit til at vinde kampen. Hun kom også stærkt fra start og vandt det første sæt 6-1.

I andet sæt gav slovakken dog Wozniacki større problemer. Efter godt tre kvarter havde Rybarikova taget sættet med cifrene 6-3.

Danskeren nåede i det afgørende sæt at komme foran med to point, inden Rybarikova kastede håndklædet i ringen.

Det er anden gang inden for kort tid, at Wozniacki vinder over slovakken. De to tørnede sammen ved WTA-turneringen i Cincinnati, hvor danskeren vandt overbevisende i to sæt.

I anden runde skal Wozniacki op imod Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland. I første runde slog hviderusseren ligesom Wozniacki en slovak. Sasnovich besejrede Anna Schmiedlova i to sæt.

Det er en kamp, som Wozniacki bør vinde mod en 20-årig modstander, der er placeret som nummer 125 verden og i øvrigt deltager i sin første US Open-turnering.

Hvis Wozniacki sejrer i den kamp, kan hun meget vel komme til at stå over for tyske Andrea Petkovic i tredje runde. Hun rangerer som nummer 19 i verden, og danskeren har vundet to ud af de tre indbyrdes møder.

Caroline Wozniacki har tidligere klaret sig stærkt i US Open, hvor hendes form ofte topper. Det bedste resultat leverede hun i 2009, da hun nåede finalen, men tabte.

/ritzau/

 

Dagens Gossip