Wozniacki er videre: Modstander måtte udgå

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er videre fra første runde i grand slam-turneringen US Open. Hendes modstander, Magdalena Rybarikova, udgik med en skade i begyndelsen af tredje sæt.

Wozniacki var favorit til at vinde kampen. Hun kom også stærkt fra start og vandt det første sæt 6-1.

I andet sæt gav slovakken dog Wozniacki større problemer. Efter godt tre kvarter havde Rybarikova taget sættet med cifrene 6-3.

Danskeren nåede i det afgørende sæt at komme foran med to partier 2-0, inden Rybarikova kastede håndklædet i ringen.

Det er anden gang inden for kort tid, at Wozniacki vinder over slovakken. De to tørnede sammen ved WTA-turneringen i Cincinnati, hvor danskeren vandt overbevisende i to sæt.

I anden runde skal Wozniacki op imod Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland. I første runde slog hviderusseren ligesom Wozniacki en slovak. Sasnovich besejrede Anna Schmiedlova i to sæt.

Det er en kamp, som Wozniacki bør vinde mod en 20-årig modstander, der er placeret som nummer 125 verden og i øvrigt deltager i sin første US Open-turnering.

Hvis Wozniacki sejrer i den kamp, kan hun meget vel komme til at stå over for tyske Andrea Petkovic i tredje runde. Hun rangerer som nummer 19 i verden, og danskeren har vundet to ud af de tre indbyrdes møder.

Caroline Wozniacki har tidligere klaret sig stærkt i US Open, hvor hendes form ofte topper. Det bedste resultat leverede hun i 2009, da hun nåede finalen, men tabte.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip