Wozniacki er vild med milliardær-kæreste

15/01/2013 16:53

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Det er formentlig ikke spørgsmålet om, hvordan de skal skaffe penge til dagen og vejen, der er første emne på dagsordnen, når tennisspilleren Caroline Wozniacki taler med sin golfkæreste Rory McIlroy.

Mandag bekræftede nordireren, at han har underskrevet en 10 år lang sponsoraftale med sportsudstyrsfirmaet Nike, der samlet indbringer ham i omegnen af 1,4 milliard danske kroner.

Wozniacki glæder sig naturligvis på kærestens vegne.

- Det er fantastisk for ham, og jeg er glad på hans vegne. Det kunne ikke ske for en bedre person, siger Caroline Wozniacki.

Hun afviser dog, at hun nu vil skrive en lang ønskeseddel til sin stenrige partner.

- Der skal spares. Der er jo krisetider, griner Wozniacki, der som bekendt opholder sig i Melbourne, hvor hun deltager i Australian Open.

Natten til tirsdag vandt danskeren i første runde over Sabine Lisicki, selv om McIlroy denne gang ikke er på tilskuerpladserne.

- Han spiller i Abu Dhabi. Han gik i seng ved midnat og stod op midt om natten for at se mig. Det er en ægte fan.

- Det er dejligt at have den støtte. Jeg ved, at han ser mig på tv eller på computeren, og det er rart at vide. Han har en stor turnering på vej, så forhåbentlig kan han også få en god start på året, siger Caroline Wozniacki.

Umiddelbart efter at hun havde slået Lisicki i tre sæt, meldte Rory McIlroy sig på det sociale medie Twitter, selv om det på det tidspunkt var meget tidligt om morgenen i Saudi-Arabien.

- Stærkt comeback af Caroline Wozniacki. Nu er hun i gang ved Australian Open. Så kan jeg få et par timers søvn mere, lød det fra Rory McIlroy.

/ritzau/