Wozniacki får tysk modstand i Australian Open

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki møder verdens nummer 37, den 23-årig tysker Sabine Lisicki, i første runde ved årets første grand slam, Australian Open.

Tyskeren, der lige som Wozniacki har polske rødder, har tidligere givet danskeren problemer. De to har mødt hinanden tre gange, og de seneste to kampe er blevet afgjort til tyskerens fordel. Sidst de to mødtes var dog i juni 2009.

Ifølge turneringsplanen skal Wozniacki for at nå finalen besejre to af de største favoritter for at tage Australian Open-trofæet, nemlig den regerende mester, verdensetteren Victoria Azarenka, og den tredjeseedede amerikaner Serena Williams.

Hviderussiske Azarenka ville vente i en kvartfinale og Williams, der har set uhyggelig skarp ud på det seneste, i semifinalen.

Det kan også betyde, at de to kæmpestjerner endelig kan få en kamp mod hinanden i en semifinale. Azarenka og Williams skulle have mødt hinanden i semifinalen ved WTA-turneringen i Brisbane, men hviderusseren trak sig på grund af en dårlig pedicure.

I den anden halvdel af lodtrækningen ligger verdens nummer to, Maria Sharapova, der blandt skal overvinde polske Agnieszka Radwanska på sin vej til finalen.

På herresiden kan den førsteseedede serber Novak Djokovic i semifinalen rende ind i spanske David Ferrer, der er seedet som nummer fire.

Den spillende legende fra Schweiz, Roger Federer, og skotske Andy Murray ligger til at mødes i den anden semifinale.

Verdens nummer fire, Rafael Nadal, har meldt afbud til turneringen på grund af en mavevirus.

Hovedturneringen ved Australian Open går i gang mandag, og også Frederik Løchte-Nielsen er med ved turneringen, hvor han stiller op i herredouble sammen med svenske Johan Brunström. Det står endnu ikke klart, hvem makkerparret møder i første runde.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip