Wozniacki griner ad golflegendes kritik

Blandt flere årsager nævnte Gary Player nordirerens forhold til den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki, der ifølge golflegenden måske ikke var det bedste match for McIlroy.

Gary Player foreslog nemlig, at McIlroy havde behov for den 'rette kone', der kunne støtte nordirerens karriere. Underforstået: Find dig en anden, Rory, eller få Caroline til at smide ketsjeren og blive hjemmegående husmor.

23-årige Caroline Wozniacki, der lige nu er i New Haven, hvor hun i denne uge spiller turnering, har selv antydet, at hun inden for en årrække kunne tænke sig at stoppe tenniskarrieren og få børn. Men her og nu har hun kun latter til overs for den 77-årige Gary Players højlydte tanker om, hvad der er bedst for hendes nordirske kæreste og hans golfkarriere.

- I gamle dage blev kvinderne hjemme, hvor de lavede mad, gjorde rent og tog sig af børnene. Men nu til dags er det en lille smule anderledes. For mit eget vedkommende gør jeg bare, hvad jeg elsker (spiller tennis, red.). Jeg laver noget, jeg er god til, og jeg vil udnytte de evner i de næste år, hvor jeg stadig spiller, siger Caroline Wozniacki til Associated Press i en kommentar til Gary Players udtalelser.

Caroline Wozniacki er da også stadig top 10-spiller i verden, selv om det snart er et år siden, danskeren har vundet en turnering på WTA-touren. Men måske vender det i denne uge. For er der ét sted på kloden, hvor den danske tennisstjerne næsten pr definition er tæt på titlen, er det WTA-turneringen i New Haven, der spilles i denne uge.

Her har Wozniacki vundet fire af sine i alt 20 sejre på WTA-touren, og det kunne være blevet nummer fem i træk sidste år, hvis danskeren ikke måtte trække sig med en knæskade i semifinalen mod Maria Kirilenko.

Nu prøver Wozniacki igen at slå til i New Haven, hvor hun natten til tirsdag (dansk tid) møder kineseren Shuai Peng, som hun besejrede klart i to sæt i Cincinnati for en uge siden.

- Jeg føler mig på rette spor, og jeg føler, jeg spiller godt, så lige nu håber jeg, at jeg kan bygge videre her. US Open nærmer sig også, hvilket er en turnering, jeg ser meget frem til at spille, da jeg elsker at spille den. Så de to turneringer (New Haven og US Open) bliver forhåbentlig gode for mig, siger Carline Wozniacki.

Hun er seedet som nummer fire efter Sara Errani, Petra Kvitova, og Angelique Kerber.

 

 

 

 

Dagens Gossip