Wozniacki: Jeg skal op i gear

Med sejren over Nadia Petrova tidligt onsdag morgen dansk tid er tennisspilleren Caroline Wozniacki klar til kvartfinalen i den stærkt besatte WTA-turnering i Indian Wells i Californien.

Her venter frygtindgydende Victoria Azarenka, der er ubesejret i 2013 og i øvrigt er forsvarende mester i turneringen. Wozniacki fører 4-2 i indbyrdes opgør i officielle kampe, men det er to år siden, at de to spillere senest stod over for hinanden.

- Victoria har forbedret sig på nogle områder, og det har givet hende meget. Jeg synes, jeg spiller godt, og det gør hun tydeligvis også, siger Caroline Wozniacki til WTA's hjemmeside.

- Jeg ser frem til at møde hende igen. Vi får se, hvad der sker, men jeg er helt sikkert nødt til at spille op til mit bedste, siger Wozniacki.

Sidst, de to spillere mødtes i en WTA-turnering, var pudsigt nok også i kvartfinalen i Indian Wells. Det var i 2011, før Azarenka for alvor markerede sig som en af verdens absolut bedste spillere.

- Vores spil har ikke forandret sig voldsomt, men i de to år er der sket virkelig meget, siger Victoria Azarenka.

- Jeg synes, hun (Wozniacki, red.) er en fremragende spiller. Hun ved, hvordan man spiller i de store kampe, og hvordan man finder sit bedste spil frem, når det er nødvendigt. Det bliver en interessant udfordring, siger Azarenka.

Hviderusseren kæmper med en mindre skade, men formåede alligevel at besejre Urszula Radwanska med 6-3, 6-1 i fjerde runde.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip