Wozniacki: Jeg vil tilbage til mit bedste

Der skulle et mere end langt tilløb til, før Caroline Wozniacki vandt sin første WTA-turneringssejr i 2012.

Men da det skete ved Korea Open med søndagens knusende sikre 6-1, 6-0-finalesejr over esteren Kaia Kanepi, var humøret højt hos den danske tenniskvinde.

- I dag gjorde jeg det godt med at vende defensiv til offensiv og offensiv til defensiv. Det er faktisk en af mine styrker. Jeg er meget tilfreds med, hvordan det hele gik, siger Caroline Wozniacki til wtatennis.com efter sin første titel i over et år.

Danskeren erobrede sin 19. WTA-titel og altså den første i år, hvor hun kun har været i yderligere en finale.

Det var i Farum i april, hvor hun tabte til tyskeren Angelique Kerber. Siden er danskeren rutsjet ned på verdensranglisten til en placering som nummer 11.

22-årige Caroline Wozniacki hævder, at hun ikke tænker så meget på sin rangering, men mere på at bruge sejren i Seoul som springbræt til at få en god sæson næste år.

- Jeg tænker faktisk ikke så meget på ranglisten, jeg er bare glad for, at jeg vandt turneringen. Det er det, jeg tænker på lige nu.

- Jeg vil bygge op til næste sæson, og forhåbentlig kan mine resultater i denne uge hjælpe mig til at komme tilbage til at spille mit bedste, siger Wozniacki.

 

Dagens Gossip