Wozniacki klar til Wimbledon efter god uge

På negativsiden tæller, at Caroline Wozniacki med fredagens semifinalenederlag til Jamie Hampton stadig ikke har stået i en finale siden Indian Wells i marts. På positivsiden tæller, at den danske tennisspiller nu får en ekstra hviledag, inden Wimbledon begynder mandag.

Caroline Wozniacki valgte da også at tage ja-hatten på, da hun skulle gøre status over sit spil ved græsturneringen i Eastbourne og se frem mod sæsonens mest prestigefyldte turnering.

- Jeg synes, jeg har fået nogle gode kampe før Wimbledon, og det føles godt. Det har været en god uge. Jeg synes, jeg har spillet noget godt tennis, og det er jeg glad for, sagde Caroline Wozniacki til BBC efter nederlaget til Jamie Hampton.

Danskeren ærgrede sig dog over, at hun ikke formåede at besejre den amerikanske kvalifikationsspiller, som endte med at vinde 6-7, 7-5, 6-3 i en kamp, der strakte sig over to timer og 45 minutter.

- Jeg havde flere chancer for at lukke kampen, men det formåede jeg ikke. Det er uheldigt, men forhåbentlig lærer jeg noget af det, så jeg kan gøre det bedre ved Wimbledon, sagde Wozniacki.

Efter et tæt første sæt, som danskeren vandt i en tiebreak, fulgtes de to spillere ad til 5-5, men i stedet for at tvinge kampen ud i en ny tie-break, tabte Wozniacki sit serveparti, så Jamie Hampton kunne tage sættet 7-5.

I tredje sæt brød Hampton til 5-3 og kunne så afgøre kampen med en yderlig baghåndsflugter i sit eget serveparti.

- Jeg så den ude, men der var flere tvivlsomme dommerkendelser, lød det fra Caroline Wozniacki, der i torsdagens kvartfinale også var utilfreds med dommerne.

Kampen blev spillet under svære betingelser, og især vinden drillede.

- Det var en hård kamp, hårde betingelser og en hård modstander. Caroline tvang mig til at arbejde hårdt for at gøre mig fortjent til hvert eneste point, sagde 23-årige Jamie Hampton, der ligger nummer 41 på verdensranglisten.

Lørdag spiller hun sin første WTA-finale nogensinde, når hun møder Elena Vesnina, der i sin semifinale slog Yanina Wickmeyer 6-2, 6-0.

 

Dagens Gossip