Wozniacki klasket af tysker i Kina

Nedtur for Caroline Wozniacki ved China Open i Beijing.

Den tidligere danske verdensetter tabte torsdag i 1/8-finalen 1-6, 6-2, 4-6 til verdens nummer seks, tyskeren Angelique Kerber, som dermed har vundet tre kampe i træk over Wozniacki.

Med nederlaget gik Wozniacki glip af en kvartfinale mod verdenstoeren Maria Sharapova fra Rusland i den stærkt besatte turnering, hvor hele verdenstoppen med undtagelse af Serena Williams er med.

Wozniacki, verdens nummer 11, var helt væk i første sæt, hvor danskeren slet ikke formåede at holde sin serv. Det hjalp umiddelbart heller ikke det store, at far og træner, Piotr Wozniacki, kom på banen ved 4-1 til Kerber.

Fra stillingen 1-1 vandt Kerber fem partier i træk, så sættet blev sikret med 6-1, og faktisk vandt tyskeren også første parti i andet sæt.

Det så sort ud for Wozniacki, som vandt China Open i 2010, men så begyndte danskeren lige pludselig at finde gode grundslag frem igen - især fra hendes stærke baghåndsside.

Fem partier i træk og foran 5-1 lignede Wozniacki spilleren med overtaget, og ved stillingen 5-2 servede hun sættet hjem med cifrene 6-2.

Efter to sæt uden den store spænding var der meget mere kamp om sejren i det afgørende tredje sæt. Spillerne holdt serv frem til 5-4 til Kerber, hvorefter tyskeren brød Wozniackis serv.

Kerber udnyttede sin første matchbold, da Wozniacki sendte en ellers god baghånd akkurat ud af banen.

 

Dagens Gossip