Wozniacki: Laudrup vinder Vild med dans

15/10/2013 10:42

admin

Nyheder
Fodboldspillere bliver ofte beskyldt for at have stive ben, der gør det svært for dem at bruge dem til andet end at sparke til en bold. Men i årets Vild med dans har fodbolddrengen Mads Laudrup overrasket med sit fodarbejde, der har hjulpet ham til at stryge videre i konkurrencen uge efter uge. Men Laudrups evner kommer ikke bag på Patrik Wozniacki, der er bror til tennisspilleren Caroline Wozniacki. Han er selv fodboldspiller og var med i Vild med dans i 2010, hvor han - ligesom Mads - dansede med Claudia Rex. - Jeg er ikke overrasket over, hvor godt han klarer det. Jeg klarede det jo også ganske pænt, og han har lidt de samme gener. Jeg kan se, at vi laver mange af de samme fejl og er stærke de samme steder, siger Patrik Wozniacki. - Jeg tror sagtens, han kan gå hen og vinde det her, siger han. Selv endte han på en fjerdeplads, da han deltog i danseshowet, men han mener, at Laudrup har evnerne til at gøre det endnu bedre. - Jeg har været ude og se en del af hans træning. Han gør det super flot, og jeg er faktisk meget imponeret. På nogle punkter er han bedre, end jeg var, så jeg er faktisk lidt stolt af ham, siger Patrik Wozniacki. Han er ikke i tvivl om, at det har sine fordele at være professionel sportsudøver. - Man har vinder-genet. Man har ikke lyst til at tabe, når man er en sportsperson, der konkurrerer på højt plan. Han har det gen, og det giver utroligt meget, også i træningen, hvor man bare bliver ved. Og det er et stort plus for Mads, siger han. Det samme mener Caroline Wozniacki. - Han er dedikeret. Jeg har kendt ham i så mange år, og han har altid gerne ville være den bedste til alt, hvad han laver. Jeg var overrasket over min storebror, så nu er der ikke noget, der kan overraske mig mere, siger Caroline Wozniacki. Der er syv par tilbage i konkurrencen. Newspaq

Mest læste i dag

Fodboldspillere bliver ofte beskyldt for at have stive ben, der gør det svært for dem at bruge dem til andet end at sparke til en bold.

Men i årets Vild med dans har fodbolddrengen Mads Laudrup overrasket med sit fodarbejde, der har hjulpet ham til at stryge videre i konkurrencen uge efter uge.

Men Laudrups evner kommer ikke bag på Patrik Wozniacki, der er bror til tennisspilleren Caroline Wozniacki. Han er selv fodboldspiller og var med i Vild med dans i 2010, hvor han - ligesom Mads - dansede med Claudia Rex.

- Jeg er ikke overrasket over, hvor godt han klarer det. Jeg klarede det jo også ganske pænt, og han har lidt de samme gener. Jeg kan se, at vi laver mange af de samme fejl og er stærke de samme steder, siger Patrik Wozniacki.

- Jeg tror sagtens, han kan gå hen og vinde det her, siger han.

Selv endte han på en fjerdeplads, da han deltog i danseshowet, men han mener, at Laudrup har evnerne til at gøre det endnu bedre.

- Jeg har været ude og se en del af hans træning. Han gør det super flot, og jeg er faktisk meget imponeret. På nogle punkter er han bedre, end jeg var, så jeg er faktisk lidt stolt af ham, siger Patrik Wozniacki.

Han er ikke i tvivl om, at det har sine fordele at være professionel sportsudøver.

- Man har vinder-genet. Man har ikke lyst til at tabe, når man er en sportsperson, der konkurrerer på højt plan. Han har det gen, og det giver utroligt meget, også i træningen, hvor man bare bliver ved. Og det er et stort plus for Mads, siger han.

Det samme mener Caroline Wozniacki.

- Han er dedikeret. Jeg har kendt ham i så mange år, og han har altid gerne ville være den bedste til alt, hvad han laver. Jeg var overrasket over min storebror, så nu er der ikke noget, der kan overraske mig mere, siger Caroline Wozniacki.

Der er syv par tilbage i konkurrencen.

Newspaq