Wozniacki mødes US Open-overraskelse i 1. runde

- Det bliver en hård kamp for Caroline. Pennetta er en snu spiller og tankede masser af selvtillid, da hun tidligere på måneden spillede sig frem til semifinalen ved US Open, siger den tidligere danske topspiller og nuværende tenniskommentator på TV3 Sport Tine Scheuer-Larsen.

Caroline Wozniacki var takket være sin fjerde-seeding oversidder i første runde.

Hun har tidligere mødt Flavia Pennetta, der ligger nummer 32 på verdensranglisten, seks gange, og har i disse kun lidt et enkelt nederlag.

- Den indbyrdes statistik kan Caroline ikke bruge til noget. Det er to år siden, de sidst har mødt hinanden. De to spillere starter derfor på en frisk. Og det er lige netop det, Pennetta har gjort i dette efterår. Hun har spillet fremragende, og fundet sin anden ungdom, siger Tine Scheuer-Larsen.

Allerede i onsdags ankom Caroline Wozniacki til Tokyo.

Men med jetlag i kroppen blev det ikke til megen søvn dagen derpå.

- Dejlig vækning. Antidoping-kontrollen ønskede at teste mig. De fik fem tuber blod, og det er meget, når man hader nåle, skriver Caroline Wozniacki på sin Twitter-profil.

Hun var dog ikke var mere medtaget af behandlingen end at hun senere på dagen trænede med Daniela Hantuchova.

Det er sjette gang, at Caroline Wozniacki deltager ved Toray Pan Pacific Open, hvor Victoria Azarenka i dette års udgave er seedet til at møde Agnieszka Radwanska i finalen.

Én gang har hun vundet turneringen. Det skete i 2010, hvor russeren Elena Dementieva blev besejret i finalen. I fjor nåede hun kvartfinalen, hvor det blev til nederlag mod polakken Agnieszka Radwanska.

 

Dagens Gossip