Wozniacki nedlægger Cibulkova

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki spillede sig fredag i semifinalen af Kremlin Cup i Moskva med en sejr på 6-2, 6-7, 6-1 over slovakken Dominika Cibulkova - den forsvarende mester i turneringen.

I spillernes 12. indbyrdes møde sejrede tredjeseedede Wozniacki for niende gang over Cibulkova, der som verdens nummer 14 var femteseedet i Moskva.

Wozniacki burde have vundet i to sæt, men lod sig ikke ryste af, at hun i andet sæt forpassede chancen til at serve kampen hjem to gange.

Cibulkova lavede - især i første sæt - mange uprovokerede fejl, og det er guf for en spiller som Wozniacki, der er god til at få mange bolde i spil.

Derfor havde Wozniacki heller ikke problemer med at vinde første sæt, hvor danskeren fik brudt Cibulkova ved stillingen 2-2 og igen ved 5-2, da danskeren sikrede sig sættet.

Til gengæld kom Cibulkova langt bedre med i andet sæt, hvor slovakken blev belønnet for at gå efter vinderslagene. Hun kom foran 2-0 og 3-1, inden Wozniacki svarede igen.

Wozniacki kunne selv serve kampen hjem foran 5-4, men forpassede totalt chancen og blev brudt uden at vinde et eneste point. Samme historie gentog sig, da Wozniacki servede foran 6-5. Tiebreaken vandt Cibulkova med hele 7-1.

Wozniacki fik styr på sit spil hurtigt i det tredje og afgørende sæt. Danskeren fik brudt til 3-1 og vandt sættet sikkert.

I semifinalen møder Wozniacki enten russiske Maria Kirilenko eller Sofia Arvidsson fra Sverige.

 

 

Dagens Gossip