Wozniacki nyder sin glideevne

Grus, græs og hardcourt er meget forskellige underlag, og det kan være svært for spillerne i tenniseliten, når turneringerne skifter karakter i løbet af sæsonen.

Sådan synes det dog ikke at være i 2013 for Caroline Wozniacki. Efter en stribe turneringer på hårde og hurtige underlag åbnede danskeren onsdag aften sin grussæson i WTA-turneringen Family Circle Cup i Charleston.

Og det med succes.

Den tidligere verdensetter gennembankede spanske Silvia Soler Espinosa med 6-1 og 6-1, og Wozniacki følte sig godt tilpas på det lidt langsommere grusunderlag.

- Når du spiller årets første kamp på grus, er det altid svært at glide og bevæge dig fantastisk, men jeg føler, jeg løste den opgave ret godt ude på banen, og jeg er tilfreds med min indsats, sagde Wozniacki efter kampen - ifølge nyhedsbureauet afp.

Danskeren var i det hele taget godt tilfreds med sin indsats.

- Jeg både servede og returnerede godt, sagde hun efter sin sikre sejr.

Caroline Wozniacki, der vandt turneringen i Charleston i 2011, møder i tredje runde Andrea Petkovic fra Tyskland. Petkovic og Wozniacki har mødt hinanden tre gange tidligere i karrieren, og danskeren fører 2-1 i de indbyrdes dueller.

Kampen spilles torsdag aften dansk tid, den ventes at begynde cirka klokken 17.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip