Wozniacki ryger ud af det fine selskab

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki vil efter Australian Open ikke længere ligge placeret blandt de 10 bedste i verden.

Wozniacki, der er ude af grand slam-turneringen efter et drama af en kamp i 1/8-finalen, skulle være nået til kvartfinalen for at være sikker på at beholde sin placering.

I stedet bliver hun nu overhalet af franske Marion Bartoli, bekræfter tenniskvindernes organisation WTA over for Ritzau.

Caroline Wozniacki selv er dog ikke så bekymret over at ryge ud af top-10.

- Det gør ikke nogen forskel for mig lige nu. Ud over at hvis man er top-otte, så er man i seedet i alle turneringer. Så det er det, der betyder noget, siger hun efter sit nederlag til russiske Svetlana Kuznetsova.

Franske Marion Bartoli blev slået ud i tredje runde af Australian Open - altså tidligere end Wozniacki - men pointene bliver opgjort på årsbasis, og derfor overhaler franskmanden alligevel danskeren.

Alt efter hvordan grand slam-turneringen udarter sig, kan Wozniacki risikere at ryge endnu længere ned end nummer 11.

De næste turneringer, hvor Caroline Wozniacki kan samle point, er i Qatar og Dubai i næste måned:

- Det er to stærke turneringer. Det bliver ikke nemt. Men jeg føler, at jeg er på rette vej, og hvis jeg bliver ved på denne måde, skal min tid nok komme, lyder det fra danskeren.

Mandagens 1/8-finale endte 6-2, 2-6, 7-5 i russisk favør. Wozniacki sluttede både 2010 og 2011 som verdens nummer et.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip