Wozniacki: Selvfølgelig er jeg titelbejler i Wimbledon

- Jeg er nummer fem i verden. Selvfølgelig føler jeg mig som en bejler til titlen.

Caroline Wozniacki svarede med en anelse irritation, da hun ved den internationale del af pressekonferencen efter sejren over Denisa Allertova blev spurgt til, om hun i år føler sig som en kandidat til Wimbledon-titlen.

- Jeg føler altid, jeg kan spille med om titlen. Det har været en sæson, hvor jeg har taget nogle store sejre, men også en sæson, hvor jeg har haft nogle svære lodtrækninger. Generelt føler jeg mig godt spillende, siger den femteseedede dansker.

Wozniacki har ofte betegnet Wimbledon som sin favorit-turnering. Hun vandt den som junior i 2006. Men som senior er hun aldrig nået længere end til 1/8-finalen.

Hun ser 2015 som året, hvor hun for første gang når mindst kvartfinalen i grand slam-turneringen på græs.

- Jeg er motiveret for at nå det. Jeg har tidligere vundet Eastbourne og har ofte gjort det godt dér. Jeg har vundet Wimbledon som junior, og jeg føler mig komfortabel på græs.

- Jeg kan ikke se nogen grund til, at jeg ikke skal komme forbi 1/8-finalen for første gang. Det handler om at vinde de store point, og det vil jeg forsøge at gøre, siger Wozniacki.

Hun spiller næste gang på lørdag, hvor den 31.-seedede italiener, Camila Giorgi, venter i tredje runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip