Wozniacki skal holde ældre kvinde nede

Det meste af verdenstoppen i kvindetennis er samlet i Doha i denne uge, hvor Qatar Open afvikles. Caroline Wozniacki kan dog begynde WTA-turneringen med en på papiret nem opgave.

I eftermiddag skal 22-årige Wozniacki møde den ukendte kvalifikationsspiller Mervana Jugic-Salkic fra Bosnien-Hercegovina, som ligger nummer 204 i verden. Det er første gang, at de to spillere mødes.

32-årige Mervana Jugic-Salkic er endda kun videre til første runde i hovedturneringen som en såkaldt "lucky loser", fordi en anden spiller har trukket sig.

Wozniacki er på mandagens verdensrangliste rykket op i top-10 endnu en gang, efter at hun er avanceret fra en 11.-plads til en 10.-plads.

Hvis Wozniacki vinder over Mervana Jugic-Salkic, så venter der allerede langt hårdere modstand i anden runde, hvor rumæneren Sorana Cirstea er favorit til at blive modstanderen.

Når 10.-seedede Wozniacki frem til den tredje kamp i Doha, så vil det formentlig være den femteseedede tysker Angelique Kerber, der står på den anden side af nettet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip