Wozniacki snupper årets første titel

Caroline Wozniackis titel-tørke er slut.

Den danske tennisstjerne har vundet sin første turneringstitel i 2012 med en sikker sejr over Kaia Kanepi fra Estland i finalen af Korea Open.

Kampen i Sydkorea, som var ovre tidligt søndag morgen dansk tid, sluttede efter kun en times spil med de bundsolide cifre 6-1, 6-0 i Wozniackis favør.

Dermed har den tidligere verdensetter fra Danmark taget et skridt ud af mørket efter en elendig sæson, hvor hun ikke har vundet en eneste WTA-turnering.

Fem gange tidligere i år er det lykkedes Wozniacki at nå en semifinale, men hun har kun spillet én finale. Det var i Farum, hvor hun tabte til tyske Angelique Kerber.

Årets felt i Seoul har dog ikke været det stærkeste på turneringskalenderen, og den 22-årige Wozniacki har da også været topseedet i turneringen. Kaia Kanepi, som ligger nummer 16 på verdensranglisten, var seedet som nummer tre.

Hendes danske overmand, som overraskende røg ud af grand slam-turneringen US Open i første runde tidligere på året, har mistet sin førsteplads på verdensranglisten, hvor hun nu er dumpet helt ned til nummer 11.

Med sin titelsejr i Sydkorea er Caroline Wozniacki nu noteret for 19 sejre i WTA-regi. Hun mangler dog stadig at vinde en grand slam - bedste resultat var i US Open i 2009, hvor hun nåede finalen.

I de indbyrdes opgør mellem Wozniaki og Kanepi har danskeren nu fire sejre, mod esterens to.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip