Wozniacki stiller krav til ny træner

28/05/2013 00:25

BNB

Nyheder
Englænderen, som ligger nummer 35 på verdensranglisten, var spået gode chancer for at slå Caroline Wozniacki ud af første runde i French Open, men danskeren spillede solidt og lukrerede på Robsons 39 uprovokerede fejl. Caroline Wozniacki vandt kampen med 6-3, 6-2 på bare en time og 11 minutter og gjorde således kort proces mod den 19-årige favoritdræber Robson, der i år bl.a. har slået store navne som Petra Kvitova og Agnieszka Radwanska. Historisk dårlig stime Caroline Wozniacki har været inde i en historisk skidt periode med fem nederlag i de indledende runder af forskellige WTA-turneringer. Samtidig krakelerede hendes far og træner Piotr Wozniacki under presset for få dage siden, hvor han fortalte, at han var ’træt af det hele<saxo:ch value="226 128 153"/>, og at han forlader posten som træner. Efter sejren over Laura Robson erkendte Caroline Wozniacki, at det bliver svært at finde en erstatning. - Det er meget vanskeligt at finde nogle, som arbejder godt sammen med mig, Laura (Robson, red.) eller hvem som helst, som ved, hvad de vil på tennisbanen, sagde hun på pressemødet efter kampen og uddybede. - For vi ved, hvad vi vil have. Vi ved, at vi hele tiden kan forbedre os. Jeg synes, det er svært at finde nogle, som ikke bare ønsker at komme ind og bestemme alting, sagde den danske tennisspiller ifølge BBC. Piotr Wozniacki er med sin datter til grusturneringen i Frankrig og har ikke meddelt, hvornår han præcist stopper. ’Hjernedød<saxo:ch value="226 128 153"/> udmelding Timingen af Piotr Wozniackis udmelding vinder ikke en fan i den tidligere topspiller Peter Bastiansen. - Det virker hjernedødt at melde sådan noget ud op til en Grand Slam. Jeg har svært ved at se ideen i det. Caroline er i gang med sin dårligste sæson nogensinde, og han er 100 procent frustreret over, at det hele ramler. Men det må aldrig komme til udtryk fra træneren på den måde, siger Peter Bastiansen. Særligt Piotr Wozniackis tvivl om Caroline Wozniackis niveau vækker undren, men Peter Bastiansen så trods alt meget positive tendenser hos Wozniacki i sejren mod Laura Robson. - Når de store spillere spiller Grand Slams er de helt andre personer, end når de spiller de mindre turneringer. Det er mit helt klare indtryk, at hun giver den fuld skrue, når hun spiller Grand Slams. Så kommer sulten, som jeg eller syntes, hun havde mistet fuldstændigt, tilbage i øjnene, siger Bastiansen. Ros fra Robson Laura Robson roste også sin danske modstander efter nederlaget. - Caroline spillede rigtig godt, og jeg synes, hun spillede klogt. Hun vidste nøjagtigt, hvad hun ønskede at gøre på banen, og generelt kunne jeg bare ikke komme ind i kampen. Wozniacki møder verdens nummer 47, Bojana Jovanovski, i anden runde. De to mødtes for 14 dage siden i første runde i Rom, hvor Wozniacki sikkert førte 4-0 i tredje sæt mod serberen, der endda var skadet. Men danskeren smed sejren og tabte.

Mest læste i dag

Englænderen, som ligger nummer 35 på verdensranglisten, var spået gode chancer for at slå Caroline Wozniacki ud af første runde i French Open, men danskeren spillede solidt og lukrerede på Robsons 39 uprovokerede fejl.

Caroline Wozniacki vandt kampen med 6-3, 6-2 på bare en time og 11 minutter og gjorde således kort proces mod den 19-årige favoritdræber Robson, der i år bl.a. har slået store navne som Petra Kvitova og Agnieszka Radwanska.

Historisk dårlig stime

Caroline Wozniacki har været inde i en historisk skidt periode med fem nederlag i de indledende runder af forskellige WTA-turneringer.

Samtidig krakelerede hendes far og træner Piotr Wozniacki under presset for få dage siden, hvor han fortalte, at han var ’træt af det hele<saxo:ch value="226 128 153"/>, og at han forlader posten som træner.

Efter sejren over Laura Robson erkendte Caroline Wozniacki, at det bliver svært at finde en erstatning.

- Det er meget vanskeligt at finde nogle, som arbejder godt sammen med mig, Laura (Robson, red.) eller hvem som helst, som ved, hvad de vil på tennisbanen, sagde hun på pressemødet efter kampen og uddybede.

- For vi ved, hvad vi vil have. Vi ved, at vi hele tiden kan forbedre os. Jeg synes, det er svært at finde nogle, som ikke bare ønsker at komme ind og bestemme alting, sagde den danske tennisspiller ifølge BBC.

Piotr Wozniacki er med sin datter til grusturneringen i Frankrig og har ikke meddelt, hvornår han præcist stopper.

’Hjernedød<saxo:ch value="226 128 153"/> udmelding

Timingen af Piotr Wozniackis udmelding vinder ikke en fan i den tidligere topspiller Peter Bastiansen.

- Det virker hjernedødt at melde sådan noget ud op til en Grand Slam. Jeg har svært ved at se ideen i det. Caroline er i gang med sin dårligste sæson nogensinde, og han er 100 procent frustreret over, at det hele ramler. Men det må aldrig komme til udtryk fra træneren på den måde, siger Peter Bastiansen.

Særligt Piotr Wozniackis tvivl om Caroline Wozniackis niveau vækker undren, men Peter Bastiansen så trods alt meget positive tendenser hos Wozniacki i sejren mod Laura Robson.

- Når de store spillere spiller Grand Slams er de helt andre personer, end når de spiller de mindre turneringer. Det er mit helt klare indtryk, at hun giver den fuld skrue, når hun spiller Grand Slams. Så kommer sulten, som jeg eller syntes, hun havde mistet fuldstændigt, tilbage i øjnene, siger Bastiansen.

Ros fra Robson

Laura Robson roste også sin danske modstander efter nederlaget.

- Caroline spillede rigtig godt, og jeg synes, hun spillede klogt. Hun vidste nøjagtigt, hvad hun ønskede at gøre på banen, og generelt kunne jeg bare ikke komme ind i kampen.

Wozniacki møder verdens nummer 47, Bojana Jovanovski, i anden runde. De to mødtes for 14 dage siden i første runde i Rom, hvor Wozniacki sikkert førte 4-0 i tredje sæt mod serberen, der endda var skadet. Men danskeren smed sejren og tabte.