Wozniacki: Svært at sige nej til lille mand

Skrevet af admin

02/02/2015
Efter det dramatiske brud med sin forlovede, golfspiller Rory McIlroy, har den danske tennisspiller Caroline Wozniacki stadig haft en mand ved sin side: Sin lille hund Bruno, som den tidligere verdensetter flere gange har delt billeder af til sine mange tusinde følgere på de sociale medier.Og den lille pomeranian-hund med de dårende øjne smelter sig lige ind i hjertet på den hårdtslående 24-årige odenseaner, der kæmper for ikke at falde helt i, når den charmer hende for at få en ekstra godbid, viser hun på sin Instagram-profil.- Svært at sige nej når denne lille mand tigger efter mad, skriver hun til billedet af Bruno, der med sine store brune øjne stirrer charmerende ind i kameraet.Dyr betyder meget for Wozniacki, der i november satte alt ind for at redde hunden Lisa, hvis skæbne var uvis. Her brugte Wozniacki sin stjernestatus til at appellere til sine mange Instagram-følgere om at hjælpe Lisa med at få et nyt og kærligt hjem.Se billedet af nuttede, tiggende Bruno her: http://instagram.com/p/ykf0ZskH71/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Efter det dramatiske brud med sin forlovede, golfspiller Rory McIlroy, har den danske tennisspiller Caroline Wozniacki stadig haft en mand ved sin side: Sin lille hund Bruno, som den tidligere verdensetter flere gange har delt billeder af til sine mange tusinde følgere på de sociale medier.

Og den lille pomeranian-hund med de dårende øjne smelter sig lige ind i hjertet på den hårdtslående 24-årige odenseaner, der kæmper for ikke at falde helt i, når den charmer hende for at få en ekstra godbid, viser hun på sin Instagram-profil.

- Svært at sige nej når denne lille mand tigger efter mad, skriver hun til billedet af Bruno, der med sine store brune øjne stirrer charmerende ind i kameraet.

Dyr betyder meget for Wozniacki, der i november satte alt ind for at redde hunden Lisa, hvis skæbne var uvis. Her brugte Wozniacki sin stjernestatus til at appellere til sine mange Instagram-følgere om at hjælpe Lisa med at få et nyt og kærligt hjem.

Se billedet af nuttede, tiggende Bruno her: http://instagram.com/p/ykf0ZskH71/?modal=true

Newspaq