Wozniacki: Svært at sige nej til lille mand

Efter det dramatiske brud med sin forlovede, golfspiller Rory McIlroy, har den danske tennisspiller Caroline Wozniacki stadig haft en mand ved sin side: Sin lille hund Bruno, som den tidligere verdensetter flere gange har delt billeder af til sine mange tusinde følgere på de sociale medier.

Og den lille pomeranian-hund med de dårende øjne smelter sig lige ind i hjertet på den hårdtslående 24-årige odenseaner, der kæmper for ikke at falde helt i, når den charmer hende for at få en ekstra godbid, viser hun på sin Instagram-profil.

- Svært at sige nej når denne lille mand tigger efter mad, skriver hun til billedet af Bruno, der med sine store brune øjne stirrer charmerende ind i kameraet.

Dyr betyder meget for Wozniacki, der i november satte alt ind for at redde hunden Lisa, hvis skæbne var uvis. Her brugte Wozniacki sin stjernestatus til at appellere til sine mange Instagram-følgere om at hjælpe Lisa med at få et nyt og kærligt hjem.

Se billedet af nuttede, tiggende Bruno her: http://instagram.com/p/ykf0ZskH71/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip