Wozniacki taber årets første finale til Venus Williams

Det lykkedes ikke den danske tennisspiller Caroline Wozniacki at vinde årets første titel, da hun natten til lørdag dansk tid tabte finalen i WTA-turneringen i Auckland i New Zealand til Venus Williams.

Den rutinerede amerikaner vandt kampen i tre sæt med cifrene 2-6, 6-3, 6-3.

I første sæt var der ellers ikke noget, der tydede på, at Williams skulle hive trofæet hjem. Wozniacki var altdominerende, og hun spillede til tider fremragende tennis.

Venus Williams kunne af samme årsag ikke få sit spil til at hænge sammen, og især hendes serv var ikke det våben, som den normalt er.

Men i andet sæt var alting vendt på hovedet. Venus Williams spillede kontrolleret og servede godt, mens Wozniacki pludselig havde mistet de gode idéer, hun havde masser af i første sæt.

Mange danske tilskuere på lægterne i Auckland forsøgte ellers med opmuntrende tilråb til den 24-årige Wozniacki undervejs.

Tredje sæt blev mere tæt, end cifrene antyder. En drilsk vind generede begge spillere, der havde problemer med serven. Men på den fjerde matchbold i Wozniackis egen serv skød danskeren i nettet efter kort duel, og kampen blev dermed afgjort til Venus Williams fordel.

Den 34-årige amerikaner var også i finalen sidste år i Auckland, hvor hun tabte til Ana Ivanovic, men i år trak hun det længste strå, selv om det var hendes første turnering siden september.

Caroline Wozniacki rejser nu til Sydney, hvor hun skal spille endnu en opvarmningsturnering, inden det går løs ved Australian Open i Melbourne senere på måneden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip