Wozniacki tabte tæt semifinale

Caroline Wozniacki tabte en tæt semifinale i WTA-turneringen i Eastbourne til amerikaneren Jamie Hampton. Det var så tæt på.

Men danske Caroline Wozniacki formåede ikke at spille sig frem til finalen i Eastbourne, der fungerer som optakt til Wimbledon i næste uge.

Med cifrene 7-6 (9-8), 5-7 og 4-6 besejrede 23-årige Jamie Hampton danskeren over tre lange sæt.

Dermed bliver det altså Jamie Hampton, der rangerer som nummer 41 på WTAs verdensrangliste, som lørdag skal spille finalen i Eastbourne, hvor der til vinderen er 470 point til verdensranglisten samt en check på 117.000 US-dollars.

Første sæt blev ellers en regulær gyser, hvor Caroline Wozniacki og Jamie Hampton måtte helt ud i tiebreak for at afgøre sættet mellem sig. Og her, efter flere sætbolde til Hampton, kæmpede danskeren sig til sætsejren med stillingen 9-8.

I andet sæt kom Caroline Wozniacki stærkt fra start og vandt de to første partier. Men sættet tippede hurtigt tilbage til udgangspunktet, da Jamie Hampton brød Caroline Wozniacki og kom på 2-2.

De to spillere fulgtes derefter igen pænt ad, men til sidste overvandt amerikaneren en stadig mere frustreret dansker og vandt sættet. Undervejs overvejede kampens hoveddommer at afbryde kampen, da det kortvarigt begyndte at regne. 

Tredje sæt blev også tæt. Men her viste Jamie Hampton igen overskud i de afgørende dueller og slukkede Caroline Wozniackis håb om at vinde sin første turnering siden sin sejr i Moskva tilbage i oktober 2012.

 

Dagens Gossip