Wozniacki tager en slapper inden topbrag

Den hårdt trænende Caroline Wozniacki nøjedes søndag med en time og 45 minutter på træningsbanen inden opgøret mod russiske Svetlana Kuznetsova i Australian Open.

For det er også vigtigt at få slappet af inden de store kampe, siger den danske tennisspiller.

- Jeg har fået trænet her til morgen og så lidt udstrækning, lidt massage, god mad og så tilbage til hotellet og slappe af, fortæller hun om sine planer for dagen før den spændende ottendedelsfinale.

Kuznetsova er en spiller, som Wozniacki kender rigtig godt. De to har mødt hinanden otte gange tidligere. Senest i sidste uge i Sydney, hvor sejren gik til den 27-årige russer.

Danskeren har endnu ikke fået set nærmere på, hvordan Kuznetsova har spillet undervejs i grand slam-turneringen. Der kom en anden kamp i vejen:

- I går var det Monfils mod Simon, der var lidt mere interessant. Jeg var ved at blive træt, men jeg blev nødt til at se, hvem der vandt. Det var helt fantastisk. De havde jo bolde, der var 70 gange over nettet, lyder det begejstret fra tennisspilleren.

Hun henviser til maratonkampen, hvor franske Gilles Simon efter fire timer og 43 minutters spil sejrede over sin landsmand Gaël Monfils. Undervejs blev begge behandlet for skader og masseret for kramper.

Søndag formiddag holdt Wozniacki lukket træning på tennisanlægget i Melbourne.

- Jeg har trænet nogle ting igennem. Lidt server, lidt returneringer og en del grundspil. Bare at få rytmen i kroppen, fortæller hun.

Når hun slapper af efter træningen, kan hun godt lide at læse bøger:

- Jeg er stort set aldrig i Danmark, så jeg downloader dem på engelsk på min Kindle, siger hun og tilføjer, at hun netop er blevet færdig med "The Choice" af Nicolas Sparks.

Wozniacki har vundet fem opgør ud af otte mod Svetlana Kuznetsova.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip