Wozniacki trak engelsk teenager

24/05/2013 14:32

BNB

Nyheder
Det bliver Danmarks nummer ét mod Englands nummer ét, når Caroline Wozniacki tager hul på French Open, der spilles fra søndag og fremefter.Fredagens lodtrækning fastslog nemlig, at den tidligere danske verdensetter skal møde Laura Robson i første runde.Den kun 19-årige brite rangerer lige nu som nummer 35 i verden, så på papiret er den danske nummer ti på verdensranglisten favorit. Men med Caroline Wozniackis seneste resultater i hukommelsen, kan Robson blive en endog meget svær hurdle at overkomme for danskeren i første runde.Wozniacki har således tabt fem kampe i træk på grus op til starten på French Open mod spillere, der har haft følgende placeringer på verdensranglisten: 51, 48, 36, 23 og 63.Caroline Wozniacki har endnu aldrig mødt den 19-årige venstrehåndsspiller, der senest præsterede at vinde over Venus Williams i WTA-turneringen i Rom, inden hun tabte til lillesøster Serena Williams. I den turnering røg Caroline Wozniacki ud i første runde.

Mest læste i dag

Det bliver Danmarks nummer ét mod Englands nummer ét, når Caroline Wozniacki tager hul på French Open, der spilles fra søndag og fremefter.

Fredagens lodtrækning fastslog nemlig, at den tidligere danske verdensetter skal møde Laura Robson i første runde.

Den kun 19-årige brite rangerer lige nu som nummer 35 i verden, så på papiret er den danske nummer ti på verdensranglisten favorit. Men med Caroline Wozniackis seneste resultater i hukommelsen, kan Robson blive en endog meget svær hurdle at overkomme for danskeren i første runde.

Wozniacki har således tabt fem kampe i træk på grus op til starten på French Open mod spillere, der har haft følgende placeringer på verdensranglisten: 51, 48, 36, 23 og 63.

Caroline Wozniacki har endnu aldrig mødt den 19-årige venstrehåndsspiller, der senest præsterede at vinde over Venus Williams i WTA-turneringen i Rom, inden hun tabte til lillesøster Serena Williams. I den turnering røg Caroline Wozniacki ud i første runde.