Wozniacki videre i New Haven med besvær

Her vandt danskeren først, da Peng måtte trække sig på grund af svimmelhed i andet sæt.

Wozniacki havde startet kampen med overraskende at tabe det første sæt 2-6. Hun var blevet brudt to gange og havde ikke kunnet bryde tilbage, selvom hun undervejs i sættet havde fire breakpoint.

Danskeren kom dog stærkt tilbage i andet sæt, vandt de tre første partier, inden Shuai Peng vandt et parti. Efterfølgende blev kampen afbrudt ved stillingen 3-1 i dansk favør, da Shuai blev for svimmel til at fortsætte kampen.

- Hun slog meget stærkt fra begge sider i aften. Hun er altid en virkelig hård spiller. Man ved, at når man spiller mod hende, skal man være som en målmand, der jagter boldene, lige får den ekstra bold tilbage og bliver ved med at holde den dybt - i første sæt slog hun ekstra hårdt fra begge sider, lige fra begyndelsen. Hun kom meget stærkt i gang i dag, roste Wozniacki sin modstander.

Danskeren var overrasket over, at Shuai måtte trække sig.

- Jeg ved ikke, hvad der var galt med hende. Jeg vidste ikke engang, at hun havde tilkaldt lægehjælp, før lægen løb ind på banen. Men hun spillede double-finale i Cincinatti i går (søndag, red.), og det var selvfølgelig hårdt at spille samme dag, som man lige er kommet ud af flyet. Jeg håber, at hun snart har det bedre, sagde Wozniacki efter kampen.

New Haven er den turnering, som Wozniacki gennem årene har klaret sig bedst i. Hun har vundet den fire år i træk, fra 2008 til og med 2011. Sidste år måtte hun trække sig undervejs i semfinalen mod Maria Kirilenko på grund af en knæskade, ellers har hun vundet samtlige 21 kampe, som hun har spillet i turneringen, hvor publikum elsker hende.

- Jeg kan bare godt lide at spille her. Det er en fantastisk turnering for mig. Det er også en god opvarmning for mig - når jeg kommer her, kan jeg finjustere de sidste ting inden US Open, forklarede hun.

Hun møder i næste runde den 26-årige italiener Karin Knapp, som hun aldrig tidligere har spillet mod. Knapp er nummer 59 på verdensranglisten.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip