Wozniacki vil banke 16-årig på plads

Den 16-årige tennisspiller Donna Vekic skal ikke tro, at hun er noget, bare fordi hun sensationelt er nået til anden runde i Australian Open.

Det skal Caroline Wozniacki nok sørge for, når de to tørner sammen torsdag:

- Det er bare at gå ind og vise, hvem der bestemmer, og hvem der er herren over banen. Jeg er en god spiller, og jeg kan få hende ud at røre sig, og jeg skal ikke give hende troen på, at hun kan gøre så meget, siger Wozniacki.

Da den smilende Vekic fra Kroatien mødte pressen efter sin sejr tirsdag, lod hun forstå, at hun har en stærk serv, der kan gøre masse af skade på modstanderens spil. Men det ryster ikke Wozniacki, der så lidt af Vekic' allerførste grand slam-kamp.

- Af hvad jeg så, var hun en ret høj pige med en udmærket serv. Men jeg har gode returneringer, og jeg mødte også en i går, som servede rigtig godt og kom op og servede 190 km/timen. Så jeg har været der før, lyder det fra danskeren.

Hun henviser til, at hun tirsdag i sin første runde-kamp gjorde kål på tyske Sabine Lisicki, der er kendt for at være en særdeles hårdtslående ung kvinde, og som tidligere har slået Wozniacki to gange.

Vekic spiller hun til gengæld mod for første gang:

- Jeg har aldrig mødt hende, og jeg har aldrig hørt om hende før, så det bliver noget nyt.

- Men man må bare koncentrere sig om sit eget spil. Jeg har erfaring, og jeg har været her mange gange før, siger Wozniacki, der erkender, at hun er ved at føle sig gammel i gårde:

- Der kommer flere og flere unge op, og det er jo helt naturligt.

- Lige pludselig er man ved at være den midaldrende generation, og snart bliver man den ældre generation, siger den 22-årige dansker, der var med som senior i Australian Open for første gang i 2008 som 17-årig.

Unge Vekic og Wozniacki udkæmper generationskampen torsdag morgen dansk tid.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip