X Factor-Baraa: Jeg vidste, jeg ville ryge ud nu

X Factor-eventyret sluttede fredag aften for 15-årige Baraa Qadoura.

Det var tredje gang i træk, at den unge aarhusianer endte i farezonen, og i forhold til sidste uge, hvor tårerne flød, var det i denne uge en smilende ung fyr, som tog afsked med X Factor-showet.

- Jeg havde set det komme. Inden live-showet tænkte jeg, at hvis seerne har opgivet mig i de sidste to uger, så kom jeg til at ryge ud nu, siger Baraa.

Derfor var den unge sanger også meget bevidst om at levere sit allerbedste på scenen.

- Nu har jeg stået her så mange gange, og man kan ikke andet end at nyde det til sidst. Nu vidste jeg bare, at det var min tur til at ryge ud, og så skulle jeg bare på scenen og nyde det, for det er en ting, man kun prøver én gang i livet, siger han og tilføjer:

- Jeg skulle hjem med stil.

Og Baraa Qadoura gav den også gas med sin version af "Don't Let Go" af En Vogue, mens han blev akkompagneret af DR's Big Band. Men dommer Lina Rafn valgte at sende Thomas Blachmans trio Ivarsson, Bang og Neumann videre til næste uges semifinale på bekostning af den unge sanger.

I kategorien af unge solister har Remee nu kun Emilie Esther tilbage. I sidste uge måtte han tage afsked med Tannaz, og nu sluttede eventyret altså også for Baraa Qadoura.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip