X Factor får premiere inden nytår

Ikke nok med at X Factor har fået ny værtinde i form af Signe Molde. To tredjedele af dommertrioen består også af nye ansigter. Og nu kan DR offentliggøre, at Danmarks foretrukne underholdningsprogram også skifter premieredato.

Tidligere har X Factor haft premiere efter nytår, men nu bliver det i stedet fredag den 28. december klokken 20.

Til dette siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme:

- Vi har lavet en samlet vurdering, og ved at sende premieren på X Factors sjette sæson fredag den 28. december giver vi danskerne det bedste tv-tilbud mellem jul og nytår.

Han udtaler videre om den kommende sæson:

- Jeg er overbevist om, at vi får en forrygende 6. sæson af X Factor. Vi har været ude og rekruttere auditiondeltagere på landets mange musikfestivaler hele sommeren, og det har virkelig givet pote. Vi har så mange forskellige typer, så mange enere, originaler og skæve karakterer. Sangniveauet er højt, og mangfoldigheden er større end nogensinde, siger Jan Lagermand Lundme.

Blachman flankeres af to stærke kvinder

Det er sjette gang, X Factor ruller hen over de danske skærme. Dommerpanelets elskede og frygtede veteran Thomas Blachman er med endnu en gang, og nu får han selskab af to stærke kvinder: Nemlig den dansk-gambianske popdiva Ida Corr sammen med en af dansk musikhistories allerstørste navne, Anne Linnet.

Forløbet med auditions, bootcamps og superbootcamps har kørt siden sensommeren, og hvordan det er gået med udvælgelsen af de endelige liveshow-deltagere, kan danskere finde ud af i programmets første række af afsnit.

 

Dagens Gossip