X Factor-Henriette er børnenes favorit

Hun er blandt de yngste finalister i årets X Factor-konkurrence. Men mange af Henriette Haubjergs fans er endnu yngre. Det fandt den 16-årige sangerinde ud af, da hun for nylig skrev autografer på sin arbejdsplads i hjembyen Brande.

- Der kom rigtig mange små børn. Det havde jeg slet ikke regnet med. Men jeg synes, det er ret sødt. Jeg vil godt være et godt forbillede for dem, siger Henriette Haubjerg.

Da den unge sangerinde selv var barn, hed hendes største sangidol og forbillede Hannah Montana. Det er derfor en drøm, der går i opfyldelse for Henriette Haubjerg, når hun i aften skal synge nummeret "Wrecking Ball" af den nu voksne, Miley Cyrus.

- Det kommer forhåbentligt til at lyde lidt bedre i aften, end det gjorde, dengang jeg bare sang Hannah Montana-sangene hjemme på mit værelse, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil da også gerne inspirere de børn, der godt kan lide mig, til at begynde at spille musik, ligesom Hannah Montana inspirerede mig, siger hun.

Inspiration kan imidlertid gå begge veje, mener Henriette Haubjerg, som også gerne tager imod gode råd fra sine Facebook-følgere.

- Der er flere, der har skrevet, at de gerne vil have, jeg begynder at bevæge mig lidt mere rundt på scenen, så det vil jeg gøre i aften, afslører hun.

Men er der nogen på Facebook, der begynder at kritisere Henriette Haubjergs helt personlige stil, så står hun af.

- Jeg vil gerne tage imod forslag, hvis de giver mening. Men hvis de bare skriver, at de ikke kan lide mig, så lukker jeg ned. Så er det nok bare fordi, de er jaloux, konkluderer den unge sangerinde.

Newspaq

 

Dagens Gossip