X Factor-Lina: Var bange for deltagere

Ottende sæson af X Factor er lige på trapperne.

Og ifølge den ene del af dommertrioen, Lina Rafn, kan vi igen i år forvente auditions, der både vil resultere i latterkrampe og gåsehud.

Men faktisk har den rutinerede dommer også været udsat for nogle situationer i forbindelse med sin tjans i år, der ikke har været særlig rare.

- Der har været nogle rigtig ubehagelige situationer, hvor folk har forsøgt at være sjove, men hvor det var så usjovt, at jeg ikke kunne være i min egen krop og overvejede at gribe ind. Nogle gange har jeg været decideret bange, siger Lina Rafn og fortsætter:

- Jeg har været bange på grund af usikkerhed over, hvad det var for et menneske, der stod over for mig, og hvad personen kunne finde på, fortæller hun.

Selvom Infernal-sangerinden har siddet i dommerstolen hele tre gange før og har prøvet lidt af hvert, har det alligevel sat markante spor hos hende.

 - Den følelse har jeg ikke haft så tit, men det har jeg haft i år, hvor jeg ikke har vidst, hvad der ville ske, og det har ikke været rart, siger Lina Rafn.

X Factor har premiere den 2. januar 2015.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip