X Factor-Lucy: Bedst at være (u)kendt i Thy

Naturlig og uspoleret, sådan har Remee flere gange beskrevet sin X Factor-mentee Lucy Mardou. Den 23-årige sangerinde har - uanset om hun vinder X Factor eller ej - heller ingen planer om at bytte sin jordnære livsstil i Thylejren ud med et hektisk storbyliv.

- Jeg kommer ikke til at flytte til København. Det er bestemt ikke planen. Min mand og jeg trives i Thylejren, der har vi vores hjem, vores venner og vores omgangskreds. Vi er i gang med at slå rødder der, siger hun til Newspaq.

- I København kan jeg ikke gå uden for døren, uden at alle ved, hvem jeg er. Jeg har brug for at komme hjem og være i naturen, hvor jeg kan rekreere og slappe hundrede procent af, siger hun.

Ro og rekreation bliver der imidlertid ikke meget tid til, for den af de tilbageværende finalister, der vinder fredagens finale i X Factor. Præmien lyder nemlig i år på et ti ugers mentorforløb i København med den internationalt anerkendte producer John Shanks.

- Når den tid kommer, er der mennesker, jeg kan snakke med om det rent praktiske. Hvis det er nødvendigt, så må jeg jo pendle til København, siger Lucy Mardou.

Den norskfødte X Factor-finalist har, siden hun kom til Danmark for knap to år siden, boet sammen med sin mand og deres lille datter i Thylejren i Nordvestjylland. Det er også her, Lucy Mardou ønsker, at hendes barn skal vokse op.

- Det er så frit og naturligt i Thylejren. Alle mennesker, der bor der, betragter hinanden som familie. Her er ingen biler. Der er bare dyr og natur - og så kan vi dyrke vores egen mad, fortæller hun.

Lucy Mardou holder også meget af den nordvestjyske natur. Især skoven og Vesterhavet er yndede udflugtsmål for den lille familie. Og så synes hun, at Vestjyderne er et usædvanligt omgængeligt folk.

- Smiler man til folk på gaden, smiler de igen. Her i København smiler folk også til mig, men jeg ved aldrig, om det bare er fordi, jeg er et kendt ansigt fra medierne, siger hun.

Newspaq

 

Dagens Gossip