X Factor tager dramatisk middel i brug

Syv år i træk har X Factor rullet over skærmen.

De fleste faste seere til sangkonkurrencen vil derfor nok i søvne kunne svare, at næste skridt efter de almindelige auditions er bootcamp. Men ikke i år.

Ottende sæson af det populære sangprogram har nemlig indført et nyt element forinden. Navnet er "5 Chair Challenge", og her skal dommerne på dramatisk vis og foran et stort publikum skære antallet af deltagere i hver kategori ned til kun fem personer.

Og DR's nye satsning i programmet er kanalens underholdningschef Jan Lagermand Lundme særdeles begejstret for.

- Vi er altid varsomme med at ændre for meget i et så velfungerende koncept, som X Factor gang på gang har vist sig at være. Men med denne sæson tog vi en chance og prøvede noget helt nyt. Og jeg synes så afgjort, at det har lønnet sig, forklarer han.

På scenen vil der stå fem stole. En ad gangen vil deltagerne få lov til at synge, og imponerer de dommerne tilstrækkeligt, får de en plads i stolen. Hvis ikke, er de ude af konkurrencen.

Er de fem stole fyldte, før alle deltagere har fået lov til at synge, skal de indtil videre fem udvalgte ikke føle sig sikre. De kan nemlig stadig risikere at skulle videregive deres plads.

Og den nye stoleleg, deltagerne skal igennem, vil øge spændingen markant, mener Jan Lagermand Lundme.

- Seerne får lov til at bevidne en mere dramatisk stoleleg, end både dommerne og deltagerne har været med til før, og det er både vildt underholdende og aldeles nervepirrende tv, siger han og fortsætter:

- Samtidig får det virkelig deltagerne til at yde deres ypperste, hvilket altid er skønt at se. Så jeg glæder mig til på fredag, for jeg er sikker på, at programmet vil vække begejstring over det hele landet, siger han.

X Factor sendes fredag klokken 20.00 på DR1.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip