Xabi Alonso: Man tøver ikke når Bayern er interesseret

Rygterne har verseret længe. Den ene part har sagt lidt, den anden part har sagt lidt mere. Nu har både Real Madrid, Xabi Alonso og Bayern München bekræftet, at Xabi Alonso skifter til de tyske fodboldmestre.

- Når en klub som Bayern München viser interesse for dig, må du ikke tøve et eneste sekund, siger Alonso til den tyske tv-station Sport 1.

- Jeg glæder mig til det, der venter. Jeg er stolt over, at jeg i min alder kan få endnu en chance for at spille i en så stor klub, fortsætter han.

Alonso holdt pressemøde i Madrid tidligere fredag, og Bayern München gav en kortfattet melding på sin hjemmeside.

- Nu er det ordnet. Fredag blev Bayern og Real Madrid enige, lyder beskeden.

Xabi Alonso bliver Bayern Münchens femte spanier. Klubbens spanske træner Pep Guardiola må dog se bort fra Martinez i et halvt års tid på grund af et overrevet korsbånd.

Skader hos Bastian Schweinsteiger og Thiago Alcantara gjorde det nødvendigt for at Guardiola at lede efter defensiv forstærkning til sin midtbane.

I Real Madrid havde Xabi Alonso formentlig set sine muligheder blive begrænset efter, at spanierne hentede Toni Kroos i lige præcis Bayern München tidligere i dette transfervindue.

En af Alonsos nye holdkammerater i Bayern er danske Pierre-Emile Højbjerg.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip