Xenia Lach-Nielsen: Vi var ikke enige om flere børn

Skuespiller og sanger Xenia Lach-Nielsen ville gerne have haft flere børn end Rosa på 14, som hun har med skuespilleren Peter Gantzler. Men de var ikke enige om at give datteren en søster eller bror, og derfor er det aldrig blevet sådan. Det fortæller hun nu i et interview i FEMINA.

Xenia Lach-Nielsen om sin kæreste: Han er ikke en idiot mere. Læs mere på femina.dk

Da hun mødte Peter Gantzler havde hun ledt efter manden, der skulle være far til hendes børn i et stykke tid.

- Fordi jeg har haft et brændende ønske om at få børn, lige siden jeg var 17. Og jeg havde set for mig i et slags syn, at jeg ville få en lyshåret datter med krøller og store blå øjne. Præcis som vores datter Rosa ser ud.

Lis Sørensen havde næsten opgivet håbet om børn – læs hvorfor på femina.dk

Glæder sig til at blive mormor

At parret ikke har fået flere børn er noget, der har fyldt en del hos den smukke skuespiller, men hun vælger at se det positive i situationen, nu hvor Rosa er blevet så stor.

- Det har været en stor sorg for mig, at Peter og jeg ikke kunne nå til enighed om at få et barn mere, men jeg har accepteret det og kan også se den store frihed, der kommer nu, hvor Rosa er ved at blive stor. Men jeg er altså allerede derhenne, hvor jeg glæder mig til at blive mormor!, siger Xenia Lach-Nielsen til FEMINA.

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip